fbpx

Her er de nominerede til Music Moves Europe Talent Awards 2020

Foto: girl in red // PR

For andet år i træk står Reeperbahn Festival for annonceringen af de nominerede til Music Moves Europe Talent Awards, og igen i år har der sneget sig en dansker med på listen.

Music Moves Europe Talent Awards er en prisuddeling organiseret af branchefestivalerne Eurosonic (ESNS) og Reeperbahn Festival i samarbejde med en række partnere, som du kan tjekke ud her. Med en grundlæggende vision om at ændre på skævvridningen af karrierer, der udspringer fra den anglo-amerikanske scene versus den europæiske, er det EU-fondede program sat i værks for at fremme mere europæisk talent.

For godt og vel fire måneder siden annoncerede den danske pop-prins Hugo Helmig, at han ville trække stikket for en stund på grund af personlige problemer. Nu ser han ud til at være på vej “back on track” og vender stærkt tilbage til musikscenen med en nominering til den europæiske talentpris.

Læs også  Ugens Uimodståelige // uge 15

Hugo Helmig er ikke det eneste velkendte navn på listen. Også norske girl in red, som stormer fremad internationalt i øjeblikket, har chancen for at vinde. Du kan læse vores seneste interview med normanden lige her. Samme har en af de varmeste grime-artister i UK lige nu ved navn Flohio. En artist vi også har været ret begejstrede for i en længere periode efterhånden, og som i sommer gæstede Roskilde Festival, ligesom rockgruppen Fontaines D.C., som vi også tidligere har anbefalet dig at holde et vågent øje med.

Her er alle de nominerede:

5K HD (AU)
Anna Leone (SE)
AU/RA (GE)
Beast In Black (FIN)
Charlotte Adigéry (BE)
Flohio (UK)
Fontains D.C. (IRL)
girl in red (NO)
Harmed (H)
Hugo Helmig (DK)
Kimberose (FR)
Meduza (IT)
Naaz (NL)
Perfect Son (PL)
Pongo (P)
Tribade (ES)

Læs også  Tivoli afslører deres fulde havefest-program

Vinderen findes i det nye år på branchefestivalen Eurosonic.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com