fbpx

Taylor Swift kommer til Roskilde Festival 2020

Foto: Universal Music Group

Er man en af dem, som er muggen over, at Taylor Swift gang på gang er gået uden om Danmark på sine turnéer, er der nu håb forude.

Så sker det endelig. Popikonet Taylor Swift kommer til Danmark – og så ovenikøbet på Roskilde Festival, som til næste år kan fejre 50 års jubilæum.

Taylor Swift har netop udgivet albummet Lover og med numre som “The Man” og “You Need To Calm Down”, er der dømt kvindelig empowerment for alle pengene. Og selvom det er 11 år siden, at Swift udgav det kæmpestore hit “Love Story”, er det et nummer, man nok godt kan forvente at høre live, når hun indtager Roskilde Festival om godt og vel et år. Det er nemlig et hit, som hun stadig har med sig på sine turnéer rundt omkring i verden.

Læs også  Natlys er fandenivoldsk og giver dig en klump i halsen

Om dagens annoncering siger Anders Wahrén, Roskilde Festivals programchef, følgende:

Det er et kæmpe scoop for os at kunne lægge scene til Taylor Swifts første show i Danmark. Hun er én af de mest vedkommende og toneangivende popstjerner i verden lige nu og et kæmpe ikon blandt vores mange unge deltagere. At hun tilmed er i topform som sangskriver på sin nye plade betyder kun, at hun er det helt rigtige navn på Orange Scene i 2020

Roskilde Festival tager altså hul på offentliggørelsen af næste års navne med en ret vild én af slagsen, og lægger dermed forventningerne til det resterende program tårnhøjt. Vi glæder os til endnu flere gode nyheder fra festivalen. Gå på weekend med “Lover” lige her:

Læs også  Thøger Dixgaards nye single er en børnesang for voksne