fbpx

Kwamie Liv synger om sitrende kærlighed på ny ørenhængende single

Foto: Rasmus Weng

Den som altid stærkt bevægende Kwamie Liv leverer nyt dansabelt nummer.

Danske Kwamie Liv har med sine store hits som “Lost In The Girl” og “Higher” været på manges læber de seneste år. Hun er blevet spillet på diverse radiostationer og optrådt på flere festivaler landet over. Nu er hun klar med nyt nummer, der handler om kærlighed og hengivelse.

Sangerinden har gang på gang bevist sit værd som livemusiker – når hun står på en scene er hun svær at tage øjnene fra og hendes stemme får hårene til at rejse sig – som man blandt andet kan opleve i årets udgave af Toppen af Poppen, og da hun fortolkede Kim Larsens “Piano mand” til Larsens mindekoncert på Rådhuspladen i København 2018. Disse utallige stærke liveoptrædener gør hende til en af de mest bemærkelsesværdige kvindelige kunstnere vi har på dansk jord.

Livs enestående røst og smukke tekstunivers berør som altid store emner som kærlighed, forelskelse og spændingen i livets små mysterier. På sangerindens nyeste track er der mere positivitet og mindre melankolsk og mørk lyd end på tidligere værker. Det kan nok kaldes hendes mest festlige og kommercielt poppede nummer hidtil. Et godt bud på en weekendsang, der sætter gang i dansegulvet og giver én lyst til at forelske sig eller fortælle en du holder kært, at de er noget helt specielt.

Björk Brandt Aabling
bjorkaabling@bandsoftomorrow.com