fbpx

Milky Chance annoncerer nyt album og dropper single domineret af deres genkendelige lyd

Foto: Anthony Molina

I 2013 regerede megahittet “Stolen Dance” på den elektroniske, alternative indierock-scene. Nu er duoen klar med endnu en single forud for deres tredje album.

“The Game” er den seneste udgivelse fra den tyske duo Milky Chance, der i samme omgang har annonceret deres tredje album Mind The Moon, der udkommer den 15. november. Udover “The Game”, vil nummeret “Daydreaming”, lavet i samarbejde med Tash Sultana, være at finde på det kommende album.

Milky Chance består af Clemens Rehbein og Philipp Dausch, og de kom frem i lyset med nummeret ‘Stolen Dance’. Hittet har siden været med duoen rundt i over 40 lande, og ikke mindst på festivaler som Glastonbury og Coachella. Og de har da også lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega. Debutalbummet Sadnecessary blev multiplatin i flere lande, efter at verden opdagede gruppen i amerikanske TV shows som The Tonight Show med Jimmy Fallon, og Jimmy Kimmel Live.

Læs også  Få en mere intim oplevelse med Drew Sycamores seneste hit

Hvis man spørger duoen selv, handler “The Game” om:

– Følelsen af ikke at vide, hvordan man styrer sit nådeløst skiftende liv. Det ene øjeblik bygger du noget du er i fred med, det andet, løber du ind i en minimal ændring, som fjerner stabiliteten. Det er sandsynligvis nemmere at lære at svømme end at bygge sin egen ø.’

Med singlen følger en intergalaktisk roadtrip-video. Se den selv her:

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com