fbpx

Jada annoncerer ekstrakoncert i Store VEGA

Foto: Petra Kleis

Er du en af dem, der uheldigvis ikke nåede at få fingrene i de eftertragtede billetter til koncerten med Jada i Store VEGA den 8. februar, kan denne nyhed nok hjælpe lidt på humøret. Den hypede artist har nemlig netop offentliggjort en ekstrakoncert på samme venue.

Det kommer bestemt ikke bag på os, at Jada allerede i sidste uge måtte melde udsolgt i København på sin kommende turné i 2020. Efter flere overbevisende koncerter – blandt andet på dette års Roskilde Festival, som vi beskrev som hårrejsende og tryllebindende – har hun efterhånden fået overbevidst de fleste danskere om, at hun er Danmarks svar på Beyoncé.

Læs også  Ivan$ito er den næste i rækken til VEGAs Wednesday Sessions

Og det er altså heller ikke for sjov, at Jada er nomineret i hele to kategorier til den genopståede Danish Music Award, som løber af stablen i næste måned. Gang på gang har hun nemlig vist, hvilken utrolig dygtig liveperformer og teknisk god sangerinde hun er.

Hvis du skal styr på abstinenserne (der er jo lige lidt tid til 2020), kan du læse vores portræt af Jada lige her.

Se datoerne for hele turnéen her:

23/01 Aalborg, Studenterhuset Aalborg
24/01 Silkeborg, Kedelhuset
25/01 Aarhus, Train
30/01 Fredericia, Tøjhuset
31/01 Roskilde, Gimle
01/02 Odense, Magasinet
06/02 Næstved, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
07/02 København, Store Vega [EKSTRAKONCERT]
08/02 København, Store Vega [UDSOLGT]

Tags:
, ,
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com