fbpx

Mekdes sætter gang i fødderne med sin nye single “Lose A Minute”

Foto: Navidtollah

Nummeret “Lose A Minute” er allerede blevet luftet til de koncerter, Mekdes har givet i løbet af sommeren. Men nu er det altså ude til fri streaming for alles ører.

Mekdes er lidt af en nybegynder en scene, da hun kun har optrådt live i et lille års tid. Men det mærkes ikke på det 21-årig soulstjerneskud, og det ændrer bestemt heller ikke på, at hun har haft et vildt 2019. Hun spillede blandt andet hele tre koncerter på årets Smukfest – herunder åbning af Bøgescenen som resultat af at have vundet Live Camp.

Den nye single “Lose A Minute” er produceret af Trinity Music Group, men Mekdes kan også selv. Hjemme i sit studie i Kolding, er hun efterhånden selvlært sangskriver og producer og bruger det meste af sin tid på at polere sine nye sange til det kommende debutalbum – når hun ikke er ude at optræde vel at mærke.

Læs også  FORPREMIERE: Elo Kay skildrer livets modgang i flot musikvideo

Man mærker inspirationen fra idolet Nao, men lyden er stadig Mekdes egen. Let og legende ruller Mekdes stemme over det ene gedigne neo-soul track efter det andet. Det gælder selvfølgelig også den nye upbeat single “Lose A Minute”, der allerede har været med ude live. På tracket får vi endnu en smagsprøve på Mekdes variable stemme og sammen med det skønne kor og et kvikt R&B beat, er det svært at sidde stille til.

Giv “Lose A Minute” et lyt her:

Tags: