fbpx

Reeperbahn-aktuelle Celeste får hårene til at rejse sig med ny rørende single

Foto: Mia Clark

Der er dømt kuldegysninger for alle pengene med den nye, stærke single fra det britiske kæmpetalent.

Da vi tidligere på året for første gang stod ansigt til ansigt med Celeste under hendes optræden på dette års The Great Escape Festival, blæste hun benene fuldkommen væk under os. Allerede på dét tidspunkt var vi helt oppe at køre over “Strange”, som vi dengang ikke kendte titlen på, men allerede der beskrevet som hårrejsende og stærk. Ja nummeret fik endda en fra publikum til at udbryde “Åh, mit hjerte”, hvilket jo i sig selv siger ret meget om, hvad det her nummer kan. Det rammer nemlig lige i hjertekulen.

Læs også  Hiatus Kaiyote udgiver singleforløber til kommende album

Den inderlighed og styrke, som undertegnede på daværende tidspunkt hørte i nummeret, træder også 100 procent igennem på indspilningen. Celestes nærmest hviskende tilgang til ordene – hvor det til tider lyder som om, at hun er ved at bryde ud i gråd – og den rørende frase: “Isn’t it strange? / How people can change / From strangers to friends / Friends into lovers / And strangers again” får hårene til at rejse sig – samtidig med, at man nærmest skal kæmpe for at holde tårerne tilbage.

Man er ikke ét sekund i tvivl om, at Celeste mener alt, hvad hun synger – og med sin nye single formår hun at genskabe den følelse, undertegnede stod med tilbage i maj måned I Brighton. Det får os kun til at glæde os endnu mere til at opleve hende på Reeperbahn Festival, som er lige rundt om hjørnet, hvor hun i øvrigt også er nomineret til den prestigefyldte Anchor Awards.

Læs også  Elsker du folk'et indie-pop og Of Monsters and Men? Så er Danny Baldurssons debutsingle måske noget for dig!

Hør “Strange” lige her: