fbpx

Nicklas Sahl gør dig helt blød i knæene med sin nye single “Four Walls”

Foto: Alexander Leistiko

Hele Danmarks popprins følger op på sit debutalbum ‘Planets’ og demonstrerer endnu engang sin evne til at lave fængende popmelodier.

Har du haft glæden af at opleve Nicklas Sahl live i løbet af sommeren, virker den nye single måske allerede en smule bekendt. “Four Walls” har nemlig været med på sommerturné, og nu er det endelig muligt at danse til det fængende track på repeat hjemme i stuerne.

Om nummeret siger Sahl:

Min nye sang “Four Walls” handler om frihed. Om at føle man er i kontrol over sit eget liv og derfor kan forsikre sin familie og venner om, at de ikke skal bekymre sig om én. Jeg har så småt fundet ud af, at hvis jeg skal føle mig fri, så kræver det, at jeg finder en form for ro i al kaosset, der til tider omringer mig – og således affinde mig med en gang imellem at miste kontrollen.

Også England har fået øjnene op for Nicklas Sahl, der den 12. september spiller koncert på The Slaughtered Lamb i London, hvorefter artisten drager videre til Krøsset i Oslo – inden han atter vender hjem til Danmark for at spille endnu flere koncerter.

Læs også  Uimodståelige Afskum kommer til Dexter

Du kan høre “Four Walls” lige her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com