fbpx

Fieh dyrker den uundgåelige sommerblues på ny groovy single

Foto: Mads Perch

De talentfulde musikere i Fieh kommer med nyt nummer til deres i forvejen perlerække af neo-soulede tracks.

Det er efterhånden ikke en hemmelighed, at vi er ret så begejstrede for de gæve nordmænd i okteten Fieh. Allerede tilbage i 2017 imponerede bandet med singlen “Glu”, og blev i den forbindelse vores Ugens Upcoming. Efter stor opmærksomhed i både hjemlandet og internationalt, blev musikkollektivet signet på det anerkendte Decca Records (nu under Universal Music), og er nu igang med at færdiggøre deres debutalbum. Tilbage i februar havde vi dem på 19 norske navne, du skal holde øje med i år – og med deres nyeste single “Samurai / When The Summer Is Through” beviser de igen hvorfor.

Læs også  Yo Johnny har remixet Drew Sycamores megahit

Med et groovy beat, funky basfigur, pirrende synthesizers og nogle enkelte trompetsekvenser får vi det dynamiske track – som i en smuk blanding af jazzede akkordrundgange og lækre soulmelodier fra forsanger Sofie Tollefsbøl, kun giver os endnu mere grund til, at glæde os til når hele albummet lander – en udgivelse, der bliver kulminationen af godt og vel fem års albumnørderi. Noget vi tog en snak med frontkvinden i bandet om, da de besøgte SPOT Festival i maj – du kan læse hele interviewet her.

Hvis du har fået smag for den neo-soulede lyd hos Fieh, kan du også opleve dem til oktober, når det store band indtager Ideal Bar – en af efterårets koncerter vi ser mest frem til. Varm op til koncerten med den nye single her:

Læs også  Neptun ude med bekymringsfri sommersingle
Tags:
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com