fbpx

mags følger op på sin debut-EP med den festlige single “unpredictable”

Foto: Juliet Skogen

Lige siden mags debuterede med singlen “you’re in his bed, i’m in his head” tidligere på året, har vi fulgt spændt med fra sidelinjen. Vi er derfor meget begejstrede for, at artist i dag har sluppet opfølgeren til sin første EP ‘conversations i’ve had with myself’.

mags er måske en af de mest lovende kvindelige upcoming-artister i øjeblikket, og med sit ærlige tekstunivers og dansable beats, har hun på kort tid sat sig på manges læber.

På den nye single “unpredictable” demonstrer sangerinden endnu engang sin evne til at lave ærlige og sørgmodige tekster – pakket ind i et festligt og dansabelt univers. En egenskab, som undertegnede er sikker på, kan inspirere rigtig mange mennesker, der måske går rundt med en masse triste og negative tanker. Du kan læse vores interview med den spirende sangerinde lige her, hvor hun blandt andet er inde på lige netop dette.

Læs også  GRO lukker op for et traumatiserende minde på sin rørende og smukke single "In The Woods"

Hendes nye ørehængende single, der med sin pumpende synth-bas giver associationer til Robyn, bliver titelsangen til den kommende ungdomsserie “GG Horsens” med blandt andre Julie Zangenberg og Andreas Bo på rollelisten, hvilket mags har udtalt følgende om:

– Da jeg blev spurgt, om “unpredictable” måtte være temasang til en tv-serie, så tænkte jeg ‘ja selvfølgelig’ og det er da mega fedt! Jeg bruger selv tit visuelle medier som inspiration til min sangskrivning og synes derfor, at det er en kæmpe cadeau, at nogen har kunnet se sangen som komplimenterende til deres visuelle fortælling.

Sæt gang i din fredag med tracket lige her:

Læs også  brenn. vandrer på solskin
Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com