fbpx

FORPREMIERE: Danni Toma og Karl William teamer op om ny catchy single

Foto: PR

På fredag udgives en ørehængende forsmag på Danni Tomas kommende EP, men allerede nu kan du høre nummeret her.

Da Karl William tidligere på året gæstede Store VEGA, var det i selskab med Danni Toma, som sørgede for at publikum blev varmet godt og grundigt op, inden hele Danmarks popprins gik på scenen. Allerede her blev det klart, at Danni Toma havde en masse gode sager i vente – så undertegnede har uden tvivl set frem til, at kunne sætte artistens nye musik på højtalerne derhjemme.

“Fra eller til” er titlen på den nye single, og som lyden og udtrykket måske afslører, er den skrevet i samarbejde med Karl William og produceret af Tais, som i øvrigt er vant til at arbejde sammen med Karl William – både i studiet, men også når artisten spiller live, hvor Tais hiver guitaren frem.

Læs også  Grøn Koncert aflyser koncerterne i 2021

Danni Toma har udtalt følgende om sit samarbejde med Karl William:

Karl og jeg har fulgt og støttet hinanden længe. Vi har delt frustrationer og sparret med hinanden, fået et utal af idéer og været i utroligt mange sessions sammen. Alligevel er det først nu at vi sådan for alvor har arbejdet sammen. En idé taget ud af det blå i studiet blev til ord, en sætning, et flow, et vers, et omkvæd – og i løbet af en dag stod vi med den her sang.

Singlen udkommer på streamingtjenesterne nu på fredag, men helt ekstraordinært kan du allerede høre den her:

Læs også  Heartland Festival offentliggør første hovednavn til 2022
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com