fbpx

Uimodståelige Alva Ravn bringer sin fængende scandipop til Pumpehusets Byhave

Foto: Eugene Eben-Ezer

For godt og vel en uge siden havde vi fornøjelsen af at præsentere den spirende popartist i forbindelse med Live Camp på Smukfest. Nåede du ikke at fange hende der, kan du heldigvis få glæden af hendes catchy melodier, når hun i næste uge spiller op til fest i Københavns hyggeligste gårdhave, Pumpehusets Byhave.

Vi kan slet ikke få nok af Alva Ravn og hendes nordisk-inspirerende pop med kant, og derfor har vi valgt hende som det andet navn til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven torsdag den 22. august. Da vi tidligere på året besluttede, at vores indspark til dette års Live Camp konkurrencen skulle være den københavnbaserede nordmand Alva Ravn, var vi slet ikke i tvivl, og efter hendes optræden, er vi kun blevet endnu mere overbevist om hendes kæmpestore potentiale.

Læs også  21 nordiske navne du skal holde øje med i 2021

Vi glæder os helt vildt, til at opleve hendes sprudlende energi i Københavns hyggeligste gårdhave, når hun går på scenen efter 23HUNDRED torsdag den 22. august. Du kan finde den officielle facebook-begivenhed her og varme op til koncerten med nummeret “Precious Prey” her: