fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 32

Foto: Soleima // Kia Hartelius

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Half Moon Run – “Than Again”

Den her har vi virkelig glædet os til. Udgivelsen har været længe undervejs, for sidst vi hørte fra det canadiske indiefolk/rock band var helt tilbage i 2015, da de udgav deres andet album Sun Leads Me On. Den nye single skuffer bestemt heller ikke. Forsanger Devon Portieljes originale klang sidder som altid fuldstændig i skabet, og bliver kun løftet af den yderst fængende melodi og velproducerede instrumentering fra de øvrige bandmedlemmer Dylan Phillips, Conner Molander og Isaac Symonds. Med henblik på Half Moon Runs igangværende tour (som desværre ikke rammer Danmark i denne omgang) kan man nok godt forvente meget mere fra kvartetten inden for den nærmeste fremtid.

Læs også  Ugens Uimodståelige // uge 12

Lil Halima, Canto – “Booty”

Det er vidst efterhånden ikke nogen hemmelighed, at vi er meget glade for Lil Halima, og med nordmandens nye single er vi kun blevet bekræftet i vores begejstring. Nummeret, som er udgivet i samarbejde med Canto, er super catchy og lever i den grad op til artistens tidligere udgivelser. Der er ingen tvivl om, at Lil Halima er en stjerne på vej fremad, og det nye track viser, at det blot er et spørgsmål om tid, før endnu flere får øjnene op for den dygtige, selvproducerende artist. Du kan læse vores interview med Lil Halima her.

Soleima – “Cheers for the Tears”

Første gang danskerne kunne nyde tonerne af Soleimas fortryllende vokal var tilbage i 2015 med nummeret “My Boi”, og siden har hun fanget folks opmærksomhed med sin originale lyd. Nu er hun klar med efterfølgeren til “STFU”, som udkom tidligere på sommeren. “Cheers for the Tears” er et rigtig fint udspil, som viser en lidt anderledes og mere let tilgængelig side af sangerinden, end vi tidligere har set på numre som “Low Life” og “Breathe (fest. Hoodboi)”, og det er kun forfriskende. Med de to nyeste singler tyder det på, at der er endnu mere på vej fra Soleima, og det glæder vi os til.

Læs også  Til fans af Aksglæde: tre bud på dit nye musikalske crush

Ellers tilføjet:

Medhør – “Sommersol”
Esmé – “Ella”
Katy Perry – “Small Talk”
AMA – “Crystal”
sir Was – “No Giving Up”
Alessia Cara – “Rooting For You”
CXLOE, gnash – “SICK”
Ruel – “Face To Face”
BROCKHAMPTON – “IF YOU PRAY RIGHT”
Mina Jung – “Different”
Grace VanderWall – “Waste My Time”
AUGUST 08, Duckwrth – “Good Girls”
Breakup – “Miss Me”
Social House – “Tropical Rain”
KIRBY – “Kool Aid”
Audrey – “Time”
Matilda – “Her Too”
Dotter – “I Do”
Bon Iver – “Salem”
Marika Hackman – “conventional ride”
FURNS – “Disco”
Ra Ra Riot – “This Time Of Year”

Følg playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com