fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 32

Foto: Soccer Mommy // Natalia Mantini

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra attitudefyldt rap og oldschool hiphop/R&B til rock og fængende soveværelses-pop. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Soccer Mommy (Support: Bene)

Hvornår: Tirsdag den 6. august
Hvor: Ideal Bar

Det er intet mindre end 11 måneder siden, at danskerne sidst kunne nyde tonerne af Soccer Mommys catchy soveværelsespop/indierock, da amerikaneren spillede Ideal Bar op. Nu kommer hun tilbage til det intime spillested, og hvis hun leverer en ligeså fantastisk og inderlig koncert, som hun i følge vores anmelder gjorde i september sidste år, kan man vidst godt være ret sikker på ikke at gå skuffet hjem.

Artigeardit

Hvornår: Torsdag den 8. august
Hvor: Tivoli
, Orangeriet

Artigeardit er efterhånden godt varmet op, efter sine mange festivaloptrædener henover sommeren – heriblandt på Roskilde Festival, SPOT Festival og Distortion. Det er jo en god grund i sig selv til at svinge vejen forbi Tivoli, når den 22-årige rapkomet går på scenen på Orangeriet. En anden god grund er, at Artigeardits musik er fyldt med god lyrik og poesi og derudover altid kan sætte gang i en fest.

Læs også  Roskilde Festival præsenterer Summer Days

Ms. Lauryn Hill

Hvornår: Fredag den 9. august
Hvor: Tivoli
, Plænen

Når sangerinden, produceren og skuespilleren Ms. Lauryn Hill gæster tivoli på fredag, er der lagt op til oldschool hiphop og R&B i lange baner. I 90’erne hittede den internationale stjerne med numre som “Dom Top” (That Thing)” og “Ex-Factor” – for ikke at glemme “Killing Me Softly With His Song” og “Ready or Not” fra sin tid som forsanger i Fugees – og selvom det efterhånden er ved at være nogle år siden, er der ingen tvivl om, at hendes musik stadig er ligeså relevant i dag. Gør dig selv den tjeneste at smutte forbi tivoli og tag del i en nostalgi-fest fyldt med 90’er hits leveret af en power-kvinde med en kæmpestor stemme.

New Note Festival

Hvornår: Fredag den 9. august – lørdag den 10. august
Hvor: Gården mellem Hillerød bibliotek og Klaverfabrikken

Festivalsæsonen har været godt igang hele sommeren, men den er heldigvis ikke helt slut endnu. Det er New Note Festival et godt eksempel på. Her kan man i løbet af to dage blandt andre opleve artister som Søn, Patina, DØR NR. 13, Aksglæde, Selma Judith og Zaar – som alle er godt igang med at erobre den danske musikscene i øjeblikket. Festivalen foregår i Hillerød og løber fra fredag til lørdag.

Læs også  REPORTAGE: KarriereKanonen Finale 2021

Rock For Charity

Hvornår: Lørdag den 10. august
Hvor: Flying Couch Brewing

På lørdag kan du få en god koncertoplevelse samtidig med, at du støtter et godt formål. Det Københavnske bryggeri Flying Couch åbner for tredje gang dørene op for en velgørenhedsfestival spækket med god musik. Al overskuddet går ubeskåret til foreningen ‘Hjertebarn’, som tilbyder støtte til forælder af børn, der lever med en medfødt eller pådraget hjerneskade. Temaet centrerer omkring dansksproget rock, med udgangspunkt i psykedelisk, beat, folk og stærke tekster. Gør dagens gode gerning og lyt ovenikøbet samvittighedsfyldt til god musik fra blandt andre Lau IV Petersen (Fribytterdrømme) og indiepop-gruppen Blå Nætter.

Gå heller ikke glip af:

The Slow Readers Club – Hotel Cecil, søndag den 11. august

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com