fbpx

Alex Vargas – Musik i Lejet 2019

Foto: Majbritt Press
Tidspunkt: Lørdag den 20. juli kl 21.45
Scene: Skovscene

Alex Vargas brillerede med sin kraftfulde vokal og formåede at starte en fest hos det vel fremmødte publikum på trods af den kæmpe regnsky, der hang og truede over festivalpladsen.

Alex Vargas – Musik i Lejet 2019
4.5 / 5 Anmeldelse

Ligesom så mange andre havde jeg søgt tilflugt under en overdækning en halv times tid inden koncerten med Alex Vargas. Vejrudsigten sagde nemlig skybrud, så der var mange, der allerede før regnens tiltræden havde valgt at stille sig i læ. De mange forskellige aldersgruppe, der var mødt op, vidende om, at Alex Vargas er godt på vej til at blive en folkekær artist.

Sangeren var fem minutter forsinket, men det var okay, for da han først gik igang og stod dér ude på et podie til højre for scenen, mens han sang “Inclosure” a capella, glemte man fuldkommen forsinkelsen. Hans ubesværede og dragende vokal gik rent ind fra først tone, og hans store register imponerer mig gang på gang. Det skulle ikke undre mig, hvis han kunne smadre glas med dén falset – for hold da op, han kan synge højt. Ikke nok med at Vargas har et kæmpe sangtalent, spiller han også både guitar og klaver, hvilket blandt andet viste sig på nummeret “Tidal”, hvor han let og elegant indtog klaveret, mens guitaren hang ned langs kroppen, så han lynhurtigt kunne veksle mellem de to instrumenter.

Læs også  Yung - Posten

Koncerten med Alex Vargas var magisk. Både fordi sangeren tryllebandt publikum med sin fantastiske vokal – men også fordi, den kæmpestore, sorte regnsky, som hang over festivalpladsen, på magisk vis blev tryllet væk uden at give store problemer. Der kom dog stadig et par dryp fra himlen, men det skulle ikke holde publikum tilbage fra at holde en fest og synge med på numre som “Solid Ground” og afslutningsnummeret “Higher Love”.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com