fbpx

Emil Kruse – Musik i Lejet 2019

Foto: Majbritt Press
Tidspunkt: Fredag den 19. juli kl. 20.30
Scene: Skovscene

Publikum var mødt talstærkt op til koncerten med den energiske rapper, der leverede en dansefest uden lige.

Emil Kruse – Musik i Lejet 2019
4 / 5 Anmeldelse

Det var en næsten fyldt Skovscene, der mødte mig, da jeg ankom til koncerten med Emil Kruse omtrent ti minutter før showstart. Med det store publikumfremmøde tegnede det allerede godt. Her på Musik i Lejet er det ellers ikke unormalt, at man først går ned til spillestederne i sidste øjeblik, hvilket betyder, at kunstnerne tit har startet ud med at optræde for et halvtomt publikum. Det var dog ikke tilfældet her – tværtimod.

Ind på scenen kom rapperen og tre øvrige musikere (pianist, trommeslager og DJ) til Phil Collins’ “In The Air Tonight”, hvorefter de satte festen igang med Kruses “Air Tonight (Feat. Benjamin Hav)”. Her skal jeg ikke lægge skjul på, at jeg stod med et lille håb om, at Benjamin Hav fra Benal ville træde ud på scenen, eftersom han gæstede Phlakes koncert på festivalen dagen forinden, men det blev desværre ikke sådan. Det ændrede dog ikke på den store fest, både publikum og Emil Kruse kørte.

Læs også  Yung - Posten

Publikum blev da også introduceret for to spritnye numre, hvoraf det ene blev præsenteret som kun to dage gammelt. Her fik trommeslageren og pianisten sig en kort pause – i hvert fald fra deres instrumenter. De fik dog i stedet travlt med at ryge cigaretter, drikke øl og agerer hypemen. Efter at være blevet beriget med ny musik, fik publikum glæden af at høre gennembrudshittet “Hvorhen” samt “Hørt Fra Dig”, og her blev der sunget med på fulde drøn.

Hele koncerten igennem var der god energi at hente hos både publikum og Emil Kruse, og Kruses kontakt med publikum kunne man bestemt heller ikke klage over. Det er ikke så tit, man oplever, at en artist starter og slutter med det samme nummer, men det var nu engang tilfældet her, og med den derudaf-stemning, “Air Tonight” besidder, startede og sluttede koncerten med en fest.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com