fbpx

Wu-Tang Clan – Roskilde Festival 2019

Foto: PR
Scene: Orange
Tidspunkt: Fredag den 5. juli kl 22.00

Der blev kastet håndtegn på fulde drøn til koncerten med det amerikanske hiphop-kollektiv, men gruppen leverede desværre ikke varen helt til døren.

Wu-Tang Clan – Roskilde Festival 2019
2.5 / 5 Anmeldelse

Efter 20 minutters forsinkelse, som jeg har ladet mig fortælle, er ren kotume for Wu-Tang Clan, gik de endelig på scenen – dog ikke fuldtallige, da både Method Man og Raekwon manglede.

Før kendte tracks som “Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing ta F’ Wit” og “C.R.E.A.M.” kom på, var der ikke synderligt meget energi at hente, hos det fremmødte publikum – hvilket iøvrigt også gjalt, hvis man kiggede op på scenen.

Læs også  Julien Baker - Little Oblivions

Til tider kørte kongerne af oldschool hiphop stilen lidt for langt ud, og det blev en smule langtrukkent at kigge på. Det ville selvfølgelig være fuldstændig off, hvis de tændte op for røgkanoner og syrede visuals, som Travis Scott havde gjort dagen for inden, men af og til kunne jeg altså godt have brugt at se på noget andet end blot de mange rappere gående rundt på scenen. Senere hen i showet skete der dog en udvikling, da DJ Symphony lavede noget af et showoff bag DJ-pulten. Han tog pludselig skoene af og begyndte at skrue på knapperne med sine strømpesokker

Noget der virkelig satte gang i festen, var da gruppen spillede et potpourri af covers som “Sweet Dreams (Are Made of This)” og “Smells Like Teen Spirit”, hvilket publikum slugte råt, selvom jeg personligt ikke rigtig forstod pointen. Jeg må indrømme, at det også lidt føltes som spild af tid med al den energi, gruppen brugte på at gøre opmærksom på Inspectah Deck og RZA’s fødselsdag.

Læs også  Kamma - Momentary Emotions

Rap-kollektivet startede overordnet lidt set sløvt ud, men formåede at løfte showet til en hoppende hiphop-fest i anden halvdel. Efter koncerten stod man dog stadig tilbage med ærgrelsen over Chance The Rapper’s aflysning, hvilket nok bunder ud i at Wu-Tang Clan desværre ikke formåede at leverede varen helt til døren.