fbpx

Soul håbet Mekdes bringer sine sommervarme toner til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Foto: Navidtollah

Hvis du i midten af sommeren stadig er i Danmark og drømmer dig væk til det varme syd, så har du alligevel noget at glæde dig over, når Mekdes går på scenen som det andet act i Pumpehusets Byhave onsdag den 17. juli.

Det er ingen hemmelighed, at vi siden udgivelsen af den charmerende single “On My Mind” fra midt-marts har været helt vilde med den unge koldingenser Mekdes. Med en storladen soul-stemme og varme, solskinsfyldte melodier er der frit valg mellem hvilken af sangerindens kun tre udgivne singler, der skal løfte dit humør i dag.

I foråret så vi Mekdes live til SPOT Festival i Aarhus, hvor hun i særdeleshed imponerede os med sin scene-presence, en smittende glæde og de karakteristiske forsiringer man nynnede med på flere timer efter koncerten. Vi har lige siden kun glædet os endnu mere til at kunne se hende i Byhaven.

Læs også  Byhaven satser på genåbning allerede den 9. april!

Uanset hvad vejrudsigten siger, så bringer Mekdes solen frem den 17. juli, når hun går på scenen efter det færøske elektroniske soul-pop band JASMIN.

Du kan følge med og tilmelde dig den officielle Facebook-begivenhed her, hvor vi løbende lægger informationer op om eventet og de optrædende.