fbpx

Selskabet bag Distortion bringer Odense-festivalen Karrusel til København

Foto: Karrusel 2016 // PR

Den tidligere Odense-baserede festival rykker nu festen til København med to annoncerede acts.

Efter fire års gang i Odense og et kort sabbatår, er festivalen Karrusel nu klar til at slå rødder i København, når holdet bag Distortion, selskabet Nus/Nus, genopliver projektet på Refshaleøen i slutningen af august.

Med offentliggørelsen er der også kommet de to første navne til årets festival, nemlig den anerkendte tyske house producer Dixon, der skal lukke festivalen lørdag med et DJ-set, samt landsfællen Oliver Schories.

Der er flere navne på vej til festivalen, som har fokus op internationale house- og techno-artister, samt lokalt talent fra en bred vifte af genrer. Karrusel foregår over den 30. og 31. august i skoven på Refshaleøen.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com