fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 23

Foto: Bogfinkevej // PR

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra dansksproget hiphop til dreampop og sågar dansk/malinesisk bobo-musik. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Bogfinkevej

Hvornår: Onsdag den 5. juni
Hvor: Musikhuset – Spejlbassinet
, Aarhus

Trioen Bogfinkevej er ikke til at tage fejl af, når den genkendelige, dansksprogede rap flyver ud af højtalerne på en sky af catchy, poppede hiphop-melodier. Det er ærlige tekster, der er lige til at følge med i, og som aldrig glemmer trioens ophav i Aarhus. Du kan opleve de lokale helte, når de onsdag spiller en gratis koncert i Musikhuset i Smilets By.

Still Corners (UK)

Hvornår: Onsdag den 5. juni
Hvor: Loppen

Efter et tilfældigt møde på en togstation i London i 2007 dannede Greg Hughes og Tessa Murray duoen Still Corners. Sammen fandt de inspiration i alt fra syrede musikalske eksperimenter til 80’er-synthpop, og gennem det fik de skabt den drømmende og atmosfæriske lyd, vi i dag kan høre på blandt andet udgivelserne Strange Pleasure og Slow Air.

Luke Sital-Singh (UK)

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Musikcaféen, Huset KBH

Den engelske singer/songwriter Luke Sital-Singh debuterede i 2012 med den emotionelle single “Fail For You” og har i de syv år siden tryllebundet med sine dybtfølte tekster og melodier. Han er i den grad på vej frem lige nu med hittet “Killing Me” fra pladen Time Is A Riddle (2017),og er i dag aktuel med sin seneste albumudgivelse A Golden State.

Sleaford Mods

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Den Grå Hal

Efter en succesfuld koncert i 2017, der måtte rykkes fra Loppen til Den Grå Hal på grund af den store efterspørgsel, er den britiske elektro-punk gruppe Sleaford Mods endelig tilbage på Christiania – nu med det nye album Eton Alive i baglommen. Hvis du holder af den ærlige kritik af samfundsproblemer og popkultur, som britisk punk gør det bedst, så kan du med fordel tage ind og se Sleaford Mods.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 21

Faratuben (Mali/DK)

Hvornår: Lørdag den 8. juni
Hvor: Operaen Christiania

Hvis man har lyst til at kaste sig ud i en lidt anderledes oplevelse henover weekenden, så kan man lørdag aften opleve det dansk/malinesiske band Faratuben, der forener to kulturer ved at spille den traditionelle malinesiske bobo-musik på elektriske instrumenter – og de er et af de første bands i verden, der turnérer med den genrer. Det vil man ikke misse.

Gå heller ikke glip af:

The Sheepdogs – Lille VEGA, tirsdag den 4. juni
Black Rebel Motorcycle Club – Den Grå Hal, onsdag den 5. juni
Shining – Hotel Cecil, onsdag den 5. juni
Gunna – Store VEGA, torsdag den 6. juni

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com