fbpx

Koncertaktuelle Whitney har sluppet ny musik – mere på vej senere på ugen

Foto: PR

Nummeret er en lille appetizer for den nye plade, vi har i vente.

Chicago-dupen Whitney har for mindre end et døgn siden lagt en video op på deres sociale medier – en varm og retro video instrueret af Josiah Marshall, hvor man både er ude i naturen og med Whitney i studiet. Den matcher på alle måder det lune og velkomne lydunivers, “FTA” spiller sig ind i, og som siden debutpladen Light Upon the Lake fra 2016 har defineret Whitney.

I et tweet skriver Max Kakacek og Julien Ehrlich blandt andet: “FTA is a reworking of the last song on our new album. Lead single coming later this week”, så det tangerer nok til dagens bedste nyheder.

Læs også  Mystisk, ny fortælling fra Lydmor og Eivør

Whitney har bekræftet to datoer i Danmark, henholdsvis VoxHall i Aarhus den 7. august (med Soccer Mommy som support) og Store VEGA den 17. november.

Lyt til “FTA” her og læn dig tilbage til den skønne video.

Tags: