fbpx

VIDEOPREMIERE: Nicolai Koch fra Choir of Young Believers er ude med sit debutalbum under navnet Intimax Francis

Foto: PR

Et brud, dinosaurer, Elvis og melankolsk synth-pop. Fællesnævneren er det nye solo projekt Intimax Francis.

Nicolai Koch er en mand med en masse på hjerte. Pianisten hos Choir of Young Believers bearbejdede et brud gennem eksperimenterende synth-pop, som nu er blevet udgivet som et album med titlen Of the Dhopelessly Romanticc under kunstnernavnet Intimax Francis.

Albummet har mixtape-karakter med sine fire tracks, der hver især indeholder flere sangperler. For at understrege dette har Koch også udgivet singlen “No Kure 4 thy Fever”, der er et uddrag af pladens andet nummer. Det er et break-up-nummer fyldt med selvmedlidenhed og spørgsmål som ‘What have I done to deserve this?’ over et melankolsk beat, hvor man virkelig kan føle den sorg og forvirring, bruddet har efterladt sig.

Læs også  Multiinstrumentalist, Youtuber og snart udgivende artist - mimi bay gør det igen

Med singlen har han også udgivet en musikvideo, der vidst bedst kan beskrives som et levende mood-board med klip af alt fra Terminator og Elvis til teknologi-tests og dinosaurer. Om projektet siger han selv:

Det startede for snart hundrede trapper siden, da Max ændrede sit navn til Intimax Francis og løb tilfældet af i en opbrudsplade, men i det blufærdige fyrværkeri der var hans på det tidspunkt, trak pladen bort og slettede sine højtider.

Hør uddraget “No Kure 4 thy Fever”, og se musikvideoen her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com