fbpx

Ugens Uimodståelige // uge 22

Foto: Ea Kaya // Gabriella Gärtner

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Ea Kaya – “Cruel To Be Kind”

Popkometen Ea Kaya er klar med efterfølgeren til debut-EP’en Fragile But Strong As Hell, som udkom tidligere på året. Med singlen “Cruel To Be Kind” viser Ea Kaya endnu engang, at hun er en, man skal holde et vågent øje med, for hendes catchy og nordiske lyd har i den grad internationalt potentiale. Hun spiller desuden på årets Roskilde Festival, så det kan man jo passende bruge “Cruel To Be Kind” som opvarmning til.

Katy Perry – “Never Really Over”

Selvom det efterhånden er ved at være nogle år siden, at Katy Perry havde sit højdepunkt og toppede hitlisterne med numre som “Last Friday Night (T.G.I.F)” og “Dark Horse”, demonstrerer hendes nye single “Never Really Over”, at den amerikanske pop-artist uden tvivl stadig holder. Tracket er et typisk Katy Perry-nummer, og hvis der et noget, hun virkelig kan finde ud af, så er det da i hvert fald at lave stilsikre popmelodier lige efter bogen.

Læs også  KESI & Artigeardit har lavet sommerens potentielt bedste dansenummer

Olive B – “In This Room”

Den torontobaserede indiepop/R&B-artist Olive B har i dag udgivet albummet With or Without You, hvorfra man blandt andet finder det catchy og dansable nummer “In This Room”. Hendes emotionelle vokal er slet ikke til at stå for, og sammen med nummerets groovy basgang er det praktisk talt umuligt at sidde stille.

Ellers tilføjet:

brenn. – “Keen”
Pil – “Dø af Kærlighed”
Artigeardit – “Airbag”
M.I.L.K – “So Far So Good”
Fjer – “Never Work”
Isaac – “Distortion”
SILQUE – “Sometimes When I Look at You It Feels Like Being Punched in the Face (But You Know What? I Really Like That)”
Gucci Mane – “Love Thru The Computer (feat. Justin Bieber)”
Miley Cyrus – “Mother’s Daughter”
Mark Ronson – “Find U Again (feat. Camila Cabello)
Tove Lo – “Glad He’s Gone”
Cardi B – “Press”
Kiana Ledé – “Can I”
ROSALÍA – “Aute Cuture”
Lauv – “Sad Forever”
7715 – “Black Out”
XYLØ – “yes & no”
Denzel Curry, Tay Keith – “AUTOMATIC”
Ingrid Michaelson – “Jealous”
Dusin – “Det Vi Andre Tænker”
Lennixx – “Split By”
Movits! – “Pengar”

Læs også  Guldimund: Tre numre jeg hører på repeat

Lyt til playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com