fbpx

ROSALÍA fortsætter den stilsikre flamencostil på sit nye track “Aute Cuture”

Foto: Sony Music Entertainment

Det kan efterhånden ikke komme bag på nogen, at flamencopoppens dronning mestrer de dansable sommerhits, og denne udgivelse er bestemt ingen undtagelse.

Roskilde-aktuelle ROSALÌA er – sammen med den verdensberømte J Balvin, som sangerinden i øvrigt for nylig har teamet op med på singlen “Con Altura” – en af de helt store grunde til, at verden for alvor har fået øjnene op for spansksproget latinpop. Ligesom hendes tidligere udgivelser, får “Aute Cuture” dig til at længes efter sol, sommer og Sangria – det klager vi ikke over.

Det er ikke uden grund, at ROSALÍAs musik trækker tråde til flamencoen. Hun har nemlig studeret genren, siden hun var helt ung, hvilket sætter forventningerne til hendes optræden på årets Roskilde Festival ret højt. Man har da i hvert fald lov til at håbe på nogle lækre flamenco-trin fra den internationale verdensstjerne, når hun indtager Avalon.

Læs også  Produceren Vera er gået sammen med Scarlet Pleasure

Hør “Aute Cuture” her og dans dig igennem din fredag.

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com