fbpx

Pil demonstrerer endnu engang sit kæmpetalent på ny single

Foto: Natasha Penaguião

“Dø af Kærlighed” er starten på en ny epoke, hvor Pil springer ud som en dansksproget artist.

Det er dog ikke allerførste gang, Pil udgiver musik med en dansksproget tekst. Sidste år fik vi singlen “Nattely”, som hun oprindeligt skrev til Medina, men endte med at udgive i eget navn, da hun havde svært ved at give slip på sangen:

– Jeg skrev mit første dansksprogede nummer “Nattely” til Medina faktisk, men blev så glad for det, at jeg valgte at beholde det. Med det danske sprog, bliver sangene så ærlige som overhovedet muligt – faktisk nærmest så ærlige, at det bliver lidt for meget. Så der ingen vej tilbage – nu kommer sangene kun ud af mig på dansk.

“Dø af Kærlighed” handler om den følelse, man får, når man er dødeligt forelsket i en person, som ikke gengælder kærligheden, og det er et tema, som bliver formidlet helt perfekt gennem den velskrevede tekst og ørehængende melodi. Og så er den vocoder-effekt, som giver sig til kende flere steder i nummeret bare en virkelig lækker detalje, som kun gør tracket endnu bedre.

Læs også  Rebecca Lou ude med ny power-pop-sang

Du kan høre “Dø af Kærlighed” her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com