fbpx

Det norske stjerneskud YLVA imponerer med sin fortryllende vokal på singlen “Grow Up”

Foto: Universal Music Group

Ylva er at af Norges nyeste skud på popstammen, men har med sin fortryllende vokal og ørehængende melodier allerede markeret sig som en lovende artist med international potentiale.

På trods af sin unge alder på blot 18 år har YLVA allerede være feature på norske numre fra artister som Hkeem (hitmageren bag SKAM-hittet “Fy Faen”), Unge Ferrari og Sonny Alven. Med sin nye single “Grow Up” baner hun vejen for en kommende EP-udgivelse, og med den catchy melodi og artistens forførende vokal, hvis ubesværede fraseringer til tider giver associationer til Ariana Grande, lover det kun godt.

Læs også  Freja Malous "Sparks" er en ægte popbasker

Sangerindens musikalske rejse begyndte, da hun tilbage i 2016 fik andenpladsen i den norske talentkonkurrence The Streams, hvor hun i samme forbindelse løb med en pladekontrakt hos Universal Music – og som sangerinden selv har udtalt til Oslo Rocks!, er en nordisk karriere kun første skridt på vejen. Vi er ret spændte på, hvad fremtiden bringer for den unge artist og lægger i hvert fald ikke skjul på, at vi begejstret følger med fra sidelinjen.

Hør “Grow Up” her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com