fbpx

FORPREMIERE: psychrock-gruppen The Cosmic Rabbit Holes konfronterer eksistensen på debutsinglen “Flowers”

Foto: Jon Bue Nimgaard

En vildfaren sømand, en eksistentiel krise og psykedelisk rock; The Cosmic Rabbit Holes debutsingle har det hele.

Den helt nye danske rockgruppe The Cosmic Rabbit Holes tager, som navnet måske antyder, udgangspunkt i det eksistentielle kosmos. Det lægger de det perfekte grundlag for på debutsinglen “Flowers”, der med en blanding af et dragende flow og psykedelisk ‘spacerock’ hiver os med en tur ud i det ydre rum – helt alene, med kun de helt store livsspørgsmål hvirvlende rundt i hovedet.

“Flowers” handler om, at blive konfronteret med éns eksistens, meningen med det hele, og hvordan vi kom til at leve og dø på en planet, der suser gennem et ukendt rum.

Læs også  Debbie Sings debuterer med vanvittig hyper-pop

Med singlen har vi også fået en musikvideo, der viser en enlig søfarer, som ender i det ydre rum. Videoen er lavet som et dukketeater, og med det barnlige medie, der er brugt, står den i kontrast med det tunge emne – men på samme tid er det utrolig passende til de store, ubesvarlige livsspørgsmål, børn ofte kan stille, før de bliver gamle nok til at forstå de ukendte i eksistentialismen.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com