fbpx

FORPREMIERE: SILQUE er klar med deres første udspil i år

Foto: Line Westerboe

Udover en utrolig høj placering på listen over lange sangtitler (hvis sådan en findes), er singlen både catchy, energisk og velproduceret.

På fredag udgiver den alternative rockgruppe SILQUE “Sometimes When I Look At You It Feels Like Being Punched In The Face (But You Know What? I Really Like That)”, som er første singleudspil fra bandets kommende album, der udkommer i starten af næste år.

Med sit konstante, energiske og hurtigtkørende beat skaber nummeret en følelse af, at man ikke kan sidde stille. Musikken er alternativ garagerock med en elektronisk vibe, og det er heldigvis ikke sidste gang, vi får glæden af bandets fængende lyd.

Læs også  Roskilde Festival præsenterer Summer Days

Selvom singlen officielt først udkommer på fredag, kan du allerede høre den her:

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com