fbpx

Northside opfordrer til at snakke mindre og lytte mere

Foto: Peter Kirkegaard

I samarbejde med HiFi Klubben sætter Northside Festival fokus på musikken frem for sniksnakken i forbindelse med kampagnen ‘Just Listen’.

Når Northside Festival løber af stablen i næste uge, bliver det med en opfordring om at give sig hen til koncertoplevelsen og lægge låg på al snakken.

Kampagnen formidles gennem de sociale medier samt fra scener og storskærme i løbet af hele festivalen. Derudover vil HiFi Klubben uddele et konkret symbol på, at man skal ‘holde kæft’ i form af et godt gammeldags hold-kæft-bolsje, der forhåbentlig vil holde snakken i bero for en stund.

Ditte Sohn Mikkelsen, CMO i HiFi Klubben, har udtalt:

Med voice cancellation-bolsjet vil vi gerne sætte fokus på problematikken på en sjov måde og med et glimt i øjet minde folk om, at de skal huske at lytte og nyde musikken. Vi ønsker ikke at agere løftet pegefinger, men vi vil gerne opfordre publikum til at tage musikken og oplevelsen til sig – og virkelig lytte.

Som John Fogde, talsmand for Northside, formulerer det, er det bemærkelsesværdigt, at »vi sagtens kan finde ud af at være stille i biografen og i teatret, men til koncerter er det blevet okay med en masse sniksnak,« hvilket festivalen har et ønske om at lave om på.

Læs også  Nelson Can frontfigur Selina Gin udgiver første single i eget navn

Festivalen foregår i smilets by fra den 6. – 8. juni.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com