fbpx

Koncertanbefalinger // uge 22

Foto: Ares // Louise Krag Mortensen
Kinck // Juliana Bernstein

Så er vi endnu engang klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra solid rock af forskellige arter til R&B og catchy popmusik. Vi har fremhævet fem interessante oplevelser, men husk også at tjekke de resterende tilbud ud nederst i guiden.

Priests (US), support: A Mess

Hvornår: tirsdag den 28. maj
Hvor: Loppen

Der er dømt dobbelt op på girl power i rockens tegn, når Priests og A Mess gæster loppen allerede i aften. Priests, som i øjeblikket er igang med en verdensturné, har siden 2012 præget den moderne musikscene med deres alternative punkrock/pop og var i øvrigt et smut forbi Roskilde Festival i 2017. Nu er de tilbage på dansk jord – denne gang i anledning af deres koncert på Loppen. Som opvarmning har de det danske indierock navn A Mess med sig på scenen, så der er lagt op til en hårdslået aften fyldt med seje rockmamas.

Bands of Tomorrows Uimodståelige: ARES + Kinck

Hvornår: onsdag den 29. maj
Hvor: Byhaven Pumpehuset

I denne omgang af Bands of Tomorrows Uimodståelige har vi inviteret popduoen ARES og den attitudefyldte artist Kinck til at spille op til fest. Er man træt af urinstøv, lange bar-køer og at gå fortabt rundt og lede efter sine venner, er denne koncert virkelig et godt alternativ. Lægger skepsisen over, at skulle gå glip af den store københavner-fest, dog stadig og lurer – så frygt ej. Der er i den grad lagt op til elektropop/trap-fest i Byhaven, når ARES åbner ballet, og Kinck lukker scenen med et brag. Gratis livemusik under åben himmel og kolde øl – what’s not to like?

Læs også  SPOT Festival løfter sløret for 9 nye navne

Distortion, kulturen

Hvornår: onsdag den 29. maj
Hvor: Blegdamsvej 28, Nørrebro

Er man dog stadig mest til illelugtende, skraldfyldte og proppede gader, er der selvfølgelig også nogle ret fede kunstnernavne under Distortion på Nørrebro. Her kan man blandt andet opleve den britiske rapper slowthai og den amerikanske girlpower-rapper Tierra Whack. I den danske boldgade finder man blandt andre den unge hiphopartist K-phax – for ikke at glemme hitmageren bag tracket “Hvorhen”, Emil Kruse. Du kan finde vores anbefalinger til onsdagens Distortion-program her.

Distortion, Red Bull Stage

Hvornår: torsdag den 30. maj
Hvor: Øksnehallen, Vesterbro

Distortion fortsætter som altid festlighederne på Vesterbro, inden festivalen rykker ud på Refshaleøen, og her er en af de mest interessante scener nok Red Bull Scenen ved Øksnehallen. Der kan man opleve artister som FOOL, Artigeardit, Elias Boussnina og FRAADS. Du kan læse vores anbefalinger til torsdagens musikalske indslag her.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 21

Deerhunter (US), support: Cate Le Bon (UK)

Hvornår: mandag den 3. juni
Hvor: Den Grå Hal

I nye musikalske klæder er Deerhunter vendt tilbage. Med numre som “Revival” og senest “Death in Midsummer” fra det nyligt udgivne album Why Hasn’t Everything Already Disappeared, vil det amerikanske band fylde Den Grå Hal med deres psykedeliske rockmusik. Derudover kan man ovenikøbet opleve den engelske musiker og producer Cate Le Bon, der laver fængende folk/rock, som helt sikkert også er et koncertbesøg værdigt.

Gå heller ikke glip af:

Distortion Ø – Refshaleøen, fredag & lørdag den 31. maj – 1.juni
Black Lips (US) + Tim Koh (US) – Loppen, lørdag den 1. juni
Tim Hecker (CA) (support: Astrid Sonne) – Lille VEGA, søndag den 2. juni

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com