fbpx

Liss overtager Alice Mertons plads på programmet til Northside Festival

Foto: Simon Birk

Tyske Alice Merton har været nødsaget til at aflyse sin koncert på Northside i år, men der er heldigvis håb forude. Det fremadstormende band Liss er nemlig hevet ind som erstatning.

Efter tre år i stilhed meldte Liss sig endelig tilbage på banen, da de tidligere i år udgav singlen “Talk to Me” og i sidste uge fulgte op med nummeret “Reputation”. Det er et comeback, vi er helt høje over, og ovenpå bandets aflysning sidste år er det derfor en glædelig nyhed, at de nu er blevet en del af programmet til dette års Northside Festival – selvom det dog er super ærgerligt, at det er på bekostning af den dygtige popartist Alice Merton.

Læs også  Gør dig klar til R&B-hiphop med Jaya Merichau til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven

Talsmanden for Northside, John Fogde, har udtalt følgende:

Vi blev meget kede af det, da Liss blev nødt til at melde afbud til NorthSide sidste år. De repræsenterer noget af det mest spændende musik fra Aarhus lige nu, og da de spillede på SPOT for en måned siden leverede de en fænomenal koncert, der var så populær, at mange måtte opgive at komme ind i den fyldte sal. Så timingen er helt perfekt for en erstatningskoncert på NorthSide, hvor Liss kan præsentere noget af den længeventede nye musik, som mange har glædet sig til at høre.

Kvartetten kan opleves på Blue Stage om fredagen kl 14:15, og vi lægger i hvert fald ikke skjul på, at det er en koncert, vi ser meget frem til.

Læs også  BoT hylder Liss og Søren Holm
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com