fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 21

Foto: Maydar // Sandra Thorsson

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Det er en stærk dag for musikalske samarbejder på kryds og tvær af branchen, og derfor fremhæver vi dem i vores tre favoritter. Læs om dem herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Maydar – “Lilo & Stitch”

Der er vidst efterhånden ikke nogen tvivl om, at vi er svært begejstrede for den svenske selvproducerende artist Maydar. Sidste uge var hun vores ugens upcoming, og tidligere på året placerede vi hende på listen over svenske artister, man skal holde øje med. I dag er hun ude med en ny EP, der har fået titlen Fool Me Twice, og her finder man blandt andet nummeret “Lilo & Stitch”, der med både sin titel og intro, hvor Lilo er samplet, vækker nostalgiske minder – udover bare at være super catchy.

Læs også  Nordiske Hits // Uge 21

Sylo Nozra – “FOMO”

Sylo Nozra er ude med et nyt, ørehængende sommertrack, der på en solskinsdag som i dag får dig til at længes efter en iskold fyraftensøl eller to. Af en eller anden mystisk grund er den Toronto-baserede R&B-artist gået forbi vores næser helt indtil i dag, men med hans nyeste single “FOMO” bliver det bestemt ikke sidste gang, vi skriver om ham og hans fængende musik.

LOVA – “I Can Do Better”

Ligesom Maydar er LOVA også på vores liste over svenske artister, man skal holde øje med i år, og med det nye track “I Can Do Better”, beviser hun i den grad sit værd. Hvis hun som sangens titel antyder, kan gøre det endnu bedre, bliver det virkelig spændende at se, hvad hun i fremtiden har at byde på.

Ellers tilføjet:

TÅRN – “Stivner”
FUSHIA – “Gold”
Astrid S – “The First One”
Jess Glynne, Jax Jones – “One Touch”
Stefan – “Lies”
Liss – “Reputation”
Theresa Rex – “Like I Love You”
FLETCHER – “About You”
Lil Halima, AMWIN – “young luv”
Iris Gold – “A Lot To Give”
Ty Dolla $ign – “Purple Emoji (feat. J. Cole)”
Reem – “EX”
IAMJJ – “My Two Eyes”
Camel Power Club – “Inana”
Jordan Rakai – “Rolling into One”
Denzel Curry – “SPEEDBOAT”
Middle Kids – “Beliefs & Prayers”
Alex Vargas – “Girls On Millionaires”
BAYNK, Sinead Harnett – “Settle”
Cyn – “Holy Roller”
Palace – “Running Wild”
will.i.am – “Pretty Little Thing (feat. Lady Leshurr, Lioness & Ms. Banks”

Læs også  Carl Knast: Tre numre jeg hører på repeat

Lyt til playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com