fbpx

Iris Gold skejer ud på den fede måde med singlen “A Lot to Give”

Foto: Darren Skeene

R&B-sangerindens nye udspil er en forsmag på hendes kommende debutalbum.

Kigger man på Iris Golds stamtræ, er der ikke bare én historie at fortælle. Hendes indiske mor mødte en jamaicansk mand i London, og sammen fik de en datter. Senere flyttede moderen og Iris Gold til Christianshavn, hvor Gold er vokset op tæt ved fristaden Christiania. Den (hold nu fast) indisk/jamaicansk/danske sangerinde har altså noget af historie bag sig, og måske er det derfor, hendes sange altid har en stor slagkraft og en masse på hjerte.

I dag har hun udgivet singlen “A Lot to Give”, som er et udspil forud for hendes kommende album Planet Cool, der rammer gaden den 21. juni. Der er fuld smæk på singlen, hvor Gold med en insisterende vokal fortæller om, hvordan hun og hendes udkårende er skabt for hinanden som kylling med ris og hyggestunder i solskin. En sød men også lidt mere eksperimenterende og skør fortælling fra Iris Gold. Vi glæder os til at opleve hendes kommende albumdebut. Hør nummeret her.

Læs også  Efter optræden i DR3-serie er Marcus.wav endelige ude med akustisk version af "Happy Life"
Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com