fbpx

Soul-musikeren Jordan Rakei er ude med ny single forud for kommende album

Foto: Ellis Scott

Med sin uimodståelige blanding af soul, jazz og hiphop er Jordan Rakei snart ude med sit tredje studiealbum – og det tegner godt med den nyeste single “Rolling into One”.

Den London-baserede multiinstrumentalist Jordan Rakei har i mange år trukket stor opmærksomhed til sig fra både ind- og udland, og det er med god grund. Den 26-årige musiker har med sit moderne bud på jazz- og soulgenren imponeret på sine to album Cloak (2016) og Wallflower (2017). Nu følger han op med det tredje studiealbum Origin, som lander den 14. juni.

Sange som “Sorceress”, “Add the Bassline” og “Nerve” beviser smukt Rakeis store sangskriver og producertalent. Noget der også har været tydeligt i hans samarbejder med blandt andet Tom Misch, Jorja Smith og senest Loyle Carner på albummet Not Waving, But Drowning fra sidste måned.

På den nyeste single “Rolling into One” er der masser af pumpende bas, groovy trommer og selvfølgelig Rakeis karakteristiske, bløde soulstemme. Med lækker falset-kor og funky guitar-figurer er det endnu et nummer, der bevidner kunstnerens talent for velkomponerede arrangementer.
Vi glæder os til det nye album, og hvis du ligesom os er begejstret for den unge musiker, kan du fange ham live i pumpehuset den 26. september.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com