fbpx

Roskilde Festival annoncerer solodebuterende erstatning for Hugo Helmig

Foto: PR

Tidligere på måneden offentliggjorde Hugo Helmig, at han på grund af personlige årsager var nødsaget til at aflyse alle sine kommende koncerter i 2019 – inklusiv hans optræden på Roskilde Festival. Men frygt ej. Festivalen er nu klar med en erstatning for den unge artist – nemlig den tidligere halvdel af Ukendt Kunstner, Hans Philip.

I 2016 takkede den anmelderroste duo Ukendt Kunstner af, men det blev heldigvis ikke sidste gang, vi fik glæden af Hans Philips lækre vokal. I marts meldte den 31-årige artist sig tilbage på banen – denne gang med sit melankolske R&B-soloprojekt, der med en nedtonet hiphop-stemning dog stadig vækker minder fra hans tid sammen med Jens Ole Mccoy (den anden halvdel af Ukendt Kunstner).

Læs også  Distortion laver surprise-koncerter

Om offentliggørelsen har programchef Anders Wahrén udtalt:

– Hans Philip har virkelig imponeret alt og alle med sit debutalbum, og det har været helt umuligt at overhøre vores publikums ønsker om, at han også skulle spille et show hos os i år. Så vi er glade for, at vi nu kan føje ham til programmet her i 11. time, og vi er sikre på, at rigtig mange deler vores høje forventninger til at opleve ham debutere som solist på Roskilde Festival.

Hans Philip snupper dermed den sidste plads på årets Roskilde Festival-program og opfylder ovenikøbet endnu et af vores ønsker til dette års program.

Læs også  Redaktionen guider: Den 01. juli på Summer Days

Vi lægger i hvert fald ikke skjul på, at vi glæder os ret meget til at opleve den dygtige sanger og rapper live, når han afholder sin første koncert som soloartist på Arena om fredagen kl 19:00.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com