fbpx

Få skruet op for dine forårsfornemmelser med Sherpas nye single og video

Foto: José Jakobsen

Den danske duo er ude med en ny single med tilhørende musikvideo, der omtaler den svære og spændende kærlighed.

Popprojektet SHERPA leverer solide hits og er med forsangeren Carsten Sherpa en gruppe, som man skal holde godt øje med. I dag har de udgivet singlen “Young Love”, der handler om – ja, du gættede rigtigt – den første rigtige forelskelse. Nummeret består af lækre synthflader, Sherpas stærke vokal og et insisterende beat. Selv fortæller Carsten Sherpa:

Man kan være heldig og opleve forelskelse mange gange i sit liv, men den der allerførste kærlighed og forelskelse, hvor man føler, at man kan lægge der sammen med den udkårne i græsset for evigt, er helt speciel. Resten af verden kan bare komme an og man tror at ligegyldigt hvad der sker, så vil ens kærlighed overleve.

Fortællingen afspejles også i musikvideoen – her følger vi to unge mennesker, hvor fortællingen om at være de to mod resten af verden bliver demonstreret på fin vis. Vi kommer helt tæt på et pureungt og spirende forhold, som de fleste af os nok selv kan nikke genkendende til og se tilbage på – måske med bittersøde fornemmelser, måske ikke. Uanset hvad er SHERPAs nye single ihvertfald et godt bud på et track, der er perfekt til at få sparket det danske forår i gang. Se musikvideoen til “Young Love” her.

Læs også  Melby forstætter i det lækre indie-spor
Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com