fbpx

FORPREMIERE: Den danske duo Maroc bader i neonlys på ny musikvideo

Foto: Gustav Louis Lefeldt

EP-aktuelle Maroc er en spirende dansk gruppe som i morgen slipper en stemningsmættet musikvideo – men du kan se den allerede i dag.

Den københavner-baserede duo Maroc opstod, da sangskriveren Lewis Parker mødte hiphop-produceren Anton Bentzon i gymnasiet. Herefter blomstrede samarbejdet, og de to unge musikere har fundet frem til en helt unik lyd, der blander tunge hiphop-beats, distortede guitarriffs og pitchede vokalsamples. Over de pulserende arrangementer ligger forsanger Lewis Parker med intense og hurtige flows, i stil med britisk grime-rap.

Genre-referencerne spænder vidt og blandingen af elektronisk bas-synthesizers, catchy melodier og en punket hård attitude, giver duoen et helt særligt udtryk. Gruppen udgav i starten af april deres selvbetitlede debut-EP, som du kan høre på din fortrukne streamingtjeneste her. Du kan blandt andet finde nummeret “Punch Drunk Rich Kid”, hvor teksten er i centrum på en detaljerig produktion, der efter flere lyt stadig kan overraske.

Læs også  Alexander Grandjean udgiver første singleforløber med tilhørende video til sit kommende debutalbum

Lyden trækker både på moderne trap/hiphop/pop-referencer og retro guitarlyde. Balancen i lyduniverset er også tilstede på den visuelle side i Marocs musikvideo til nummeret. Drengene bades i rødlige og blålige neonskær, der forsvinder over utydelige lilla skikkelser og langsomt forvrænges mere og mere – akkurat som de pitchede stemmer, der fylder mere i lydbilledet.
Se den æstetiske video ekslusivt lige her.

Tags: