fbpx

The Minds Of 99 søger opvarmningsband til deres kommende koncert i Royal Arena

Foto: Flemming Bo Jensen

The Minds Of 99 vil løfte vækstlaget i dansk musik i samarbejde med musikinitiativet Tak Rock. Det gør de blandt andet ved at invitere vinderen af upcoming-konkurrencen ‘Tak Rock Band Battle 19’ med som support til deres kommende koncert i Royal Arena.

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at The Minds Of 99 er et af de varmeste og mest hypede navne i Danmark lige pt. 2019 er et travlt år for rockgruppen, der har mere end 30 koncerter i kalenderen, fordelt over hele landet – heriblandt en koncert i Royal Arena, hvor de vil underholde 16.000 fans, efter det vindende band af Tak Rock Band Battle-konkurrencen har haft fornøjelsen af at opvarme det store publikum.

Læs også  Ny single fra Neptun

Niels Brand (forsanger i The Minds Of 99) har sagt følgende om konceptet:

– Vi tænker, der er sindssygt meget talent rundt omkring i Danmark indenfor alle mulige genrer. Vi håber, de hører om det her og melder sig til, så vi kan finde noget syg support til koncerten i Royal Arena. Vi er pisse ligeglade med, hvilken genre det er. God musik er god musik.

Du kan læse mere om Tak Rock her.