fbpx

Nordiske Hits // Uge 19

Foto: Iris Gold // PR

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 21 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Iris Gold – “Wow”

Danske Iris Gold udgav i fredags den festlige single “Wow”, der er produceret i samarbejde med den franske producer Dimitri Tikovoi (Charlie XCX, Placebo). Singlen kommer forud for sangerindens debutalbum, der rammer gaden i juli måned. Den 14. september spiller Iris Gold til arrangementet Hej Søster Fest i VEGA sammen med navne som Soleima og Ida Red.

Of Monsters and Men – “Alligator”

Folkbandet Of Monsters And Men kom på manges læber, da de i 2012 udgav det catchy track “Little Talks” og året efter indtog Arena på Roskilde Festival. Sidst vi hørte fra islændingerne var dog helt tilbage i 2015 ved udgivelsen af albummet Beneath The Skin (Deluxe), men efter fire år de nu tilbage med singlen “Alligator” og denne gang med et mere rocket udtryk, end vi tidligere har set. Vi er ret begejstrede for, at de har meldt sig tilbage på banen og er spændte på, hvad gruppen mere har at byde på i fremtiden.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 24

Off Bloom – “Am I Insane?”

Off Bloom er netop hjemvendt fra en vellykket koncert på SPOT Festival, hvor de dagen efter at have spillet udgav den catchy single “Am I insane?”. Bandets medlemmer Mette Mortensen, Alexander Flockhart og Mads Christian Damgaard Christensen skriver og producerer al musikken selv, hvilket må siges at fungere super godt. Nåede du ikke at fange dem under SPOT Festival i sidste uge, kan du heldigvis opleve dem live til Lillefredag i Tivoli allerede torsdag i næste uge.

Ellers tilføjet:

Marcus Admund Funck “holly lie”
Alex Vargas – “Where Love Won’t Go”
ANYA – “Sweet Spot”
mags – “hotel lobby”
Barbara Moleko – “Volume”
Oh Land – “Sunlight”
Sabina Ddumba “Blow My Mind”
GRETA – “Ardent Spring”
Veronica Maggio – “Tillfälligheter”
Patrik Jean – “Prosecco”
girl in red – “dead girl in the pool”
Fieh – “Flower”
Ludwig Hart – “Cowboys”
ERIKA DE CASIER – “Good Time”
Majro – “In My Way”
Murmur – “Watts”
Reliks – “Common Sense”
Resirkulert – “Palass”

Læs også  brenn.: Tre numre vi hører på repeat

Lyt til playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com