fbpx

Lewis Capaldi tager dig endnu engang med ind i sit betagende univers på den nye single “Hold Me While You Wait”

Foto: PR

Den skotske singer/songwriter, der tidligere har imponeret med sin ubesværede vokalpræstation på numre som “Someone You Loved” og “Grace”, er klar med en ny single.

Lewis Capaldi har siden udgivelsen af debutsinglen “Bruises” i 2017 taget verden med storm. I november sidste år var vi så heldige at møde stjerneskuddet til en lille snak, hvor vi blandt andet var inde på hans store kærlighed til Sam Smith, og at han fortrækker live-oplevelsen fremfor studieindspilninger. Den fremadstormende artist har alligevel sluppet en ny, indspillet single i dag, og det bliver heller ikke den sidste – for Capaldi slipper nemlig sit debutalbum Divinely Unindspired to a Hellish Extent den 17. maj.

Læs også  Lukas Vanggaard giver håb for forårsforelskelsen

Det er vidst ikke nogen hemmelighed, at sangeren har en helt igennem fantastisk stemme, og det kommer i den grad også til udtryk på hans nye track. På “Hold Me While You Wait” bliver man igen hevet med ind i Capaldis storslåede univers. Hans dybe klang og hæse lyd, hans stemme har i det høje register, er virkelig svær at stå for.

Hvis man til sommer har planer om at lægge vejen forbi SmukFest, kan man være så heldig at opleve singer/songwriteren live, når han går på scenen om lørdagen. Indtil da kan du høre “Hold Me While You Wait” her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com