fbpx

Erika De Casier slukker telefonen og giver kærligheden opmærsomhed på sin nye forførende single “Good Time”

Foto: Peter Dumont

Med et debutalbum lige på trapperne tager den dygtige sangerinde forskud på goderne med sin nye single “Good Time”.

I morgen (lørdag) går Erika De Casier på scenen under dette års SPOT Festival og allerede ugen efter spiller hun på The Great Escape Festival i Brighton som en af de tre danske artister blandt de hundredevis af navne, der er på plakaten dette år.

Det nye track opfordrer til at slukke telefonen og give mere tid til kærligheden, hvilket Erika De Casier har sagt lidt om:

Jeg havde lyttet til nogle gamle brasilianske Bossa Nova-numre, hvor temaerne ofte er om kærlighed, om måneskinnet, og om hvordan alt er perfekt lige nu og her. Det fik mig til at undre mig over, hvordan sådan et scenarie ville se ud i 2019. Jeg forsøger at sige; “hey, jeg prøver at hygge mig med dig, men det er svært, når du tager din telefon frem hvert andet minut”. Det er ikke for at sætte næsen i sky – for jeg gør det jo også – det er bare bemærkelsesværdigt, hvor meget vores telefoner fylder i alle vores sociale interaktioner. For mig handler sangen om at prøve at slappe af, være nærværende med hinanden og bare have en “good time”.

Man skal ikke vente længe på mere ny musik fra artisten, der allerede udgiver sit debutalbum Essentials den 16. maj. Indtil da kan du høre “Good Time” her og se den flotte tilhørende musikvideo.

Læs også  FILIPPA hylder de indadvendte i sin nye single
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com