fbpx

SPOT-aktuelle Aisle har udgivet en catchy, sommervibende banger

Foto: Isak Hoffmeyer

“Freak Me Out” er titlen på tracket, der med sin fængende melodi og vokalsamples er et ørehængende popnummer med stort P.

Singlen er det seneste udspil fra Aisle, der senere på ugen går på scenen under SPOT Festival som en af Karrierekanonens 12 udvalgte. “Freak Me Out” er et popnummer med kant, og sangerinden beskriver selv nummer som følgende:

Omkvædet er mørket kamufleret i en munter popmelodi – det repræsenterer en ambivalens, jeg har haft et opgør med. Det føltes som i en slåskamp i vand mellem magtesløshed og nysgerrighed. Vand fascinerer mig. Der er ingen frihed i at bevæge sig i vand, hvis man ikke kan svømme, men vand kan også omfavne og skabe tryghed ved at afgrænse os fra alt andet, hvis man ligger stille.

Du kan opleve artisten live under SPOT Festival fredag den 3. maj kl 18:30 på RADAR og lørdag den 4. maj kl 17:30 på Scandic Aarhus City. I mellemtiden kan du høre hendes nyeste single her og se den tilhørende musikvideo:

Læs også  Distortion laver surprise-koncerter

Tags:
Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com