fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 17

Foto: Molly Sandén // Emma Svensson

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Taylor Swift – “ME! (feat. Brendon Urie of Panic! At The Disco)”

Popprinsessen Taylor Swift konfronterende alle sine haters på albummet Reputation, hvis modtagelse var meget forskellig. Siden da har kunstneren med de store hits “22”, “I Knew You Were Trouble” og “Shake It Off”, været på en stor verdensturné og er nu klar med ny musik. Hun har i de sidste uger hintet, at der ville ske noget i dag med teksten “4.26” på sin Instagram-profil, og nu er dagen endelig kommet. Swift har forvandlet sig fra en slange til en sommerfugl på tracket “ME!”, der igen viser den euforiske popside fra kunstneren. Hun teamer op med forsangeren fra Panic! At The Disco på nummeret, der godt kunne gå hen og bliver sommerens hit. Se også sangens musical-inspirerede musikvideo her.

Læs også  Ugens Uimodståelige // Uge 23

Class Photo – “Hard Conversations”

Bag kunstnernavnet Class Photo finder man den oslobaserede Patrick Morris med rødder i det solfyldte California. Tidligere på året debuterede artisten med nummeret “I’ve Been Cleaning Your Room”, og han følger nu op med det 80-vibende dansenummer “Hard Conversations”, der kan få enhver op af stolen.

Molly Sandén – “Va det då?”

Sidste år udgav Molly Sandén det svensksprogede album “Större” og gik dermed fra engelsk til sit modersmål. Albummet opnåde stor succes, og i det nye år kørte Sandén stilen videre med sin første efterfølgende udgivelse i form af singlen “Den som e den”. Nu har hun udgivet endnu et catchy popnummer, som har fået titlen “Va det då”. I mellemtiden er hun kommet med det stemningsfyldte titelnummer “Rose himmel” til den svenske ungdomsserie “Quicksand (Störst av allt)”, som du kan høre lige her. Det helt nye track “Va det då” er på gaden i dag, og det er helt sikkert et lyt værdigt.

Læs også  Koncertanbefalinger // Uge 22

Ellers tilføjet:

Excelsior – “In Silico”
Lil Halima – “who do u love”
MARINA – “To Afraid”
Lauv – “Drugs & The Internet”
LANY, Julia Michaels – “okay”
Carlie Hanson – “Back in My Arms”
FLETCHER – “If You’re Gonna Lie”
Ida Red -“Army”
KELLA – “Wanna Be Bad”
Olivia O’Brien – “Call Me!!”
MOZAÍK – “My Time”
ELBA – “Maze”
Kinck – “Kitty Got Claws”
Ponti – “Ud I Det Blå”
KRAYNE – “Need 2 Please U”
Emma Seeberg – “About You”
Aisle – “Freak Me Out”
Laleh – “Sand Överallt”
Sofia Karlberg – “Stockholm Syndrome”
ROSALÍA, A.CHAL – “Me Traicionaste”
Diskopunk – “Healthy”
ionnalee – “SOME BODY”

Lyt til playlisten her:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com