fbpx

IVYxM er andet navn til årets første Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Sara Jordan

Vi er meget begejstrede for at annoncere det andet navn til vores Uimodståelige-koncept i Byhaven. Elektropop-duoen FUSHIA er allerede annonceret til koncerten den 4. maj, og vi kan nu løfte sløret for, at det danske R&B-håb IVYxM vil gøre dem selskab samme aften.

Sangerinden IVYxM har zambiske rødder, men bor nu i Danmark, hvor hun producerer R&B-hits, der er lige dele dybfølte og energiske. IVYxM laver musik, som inviterer dig ind i soveværelset, men også giver dig lyst til at komme ud på dansegulvet og ryste alt hvad du har, lige så vildt du vil. Hun balancerer på bedste vis det sensuelle med det festlige, og vi har kæmpe optur over nu at kunne annoncere hende som den anden optræden til vores aften med Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven den 4. maj.

IVYxM vil gå på efter den dynamiske duo FUSHIA bestående af tvillingesøstrene Nathalie og Mathilde, der leverer detaljerig elektropop.

Du kan følge med og tilmelde dig den officielle Facebook-begivenhed her, hvor vi løbende lægger informationer op om eventet og de optrædende.

Hør IVYxMs track “But You” her, og se et pragteksempel på, at man sagtens kan være mega badass, selvom man skyder sin musikvideo i et parkeringshus:

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com