fbpx

FUSHIA spiller til årets første Bands of Tomorrows Uimodståelige i Pumpehusets Byhave

Foto: Anna Majholm

Det er med stolthed i stemmen at vi endelig kan annoncere første navn til vores Uimodståelige-koncept i Byhaven. Den 4. maj spiller duoen FUSHIA, der med sin catchy elektropop vil give publikum et indblik i deres drømmende, nordiske univers. Senere på ugen offentliggøres endnu et navn, der vil gå på scenen samme aften.

FUSHIA består af de to danske tvillingesøstre Nathalie og Mathilde, der med nuværende bopæl i henholdsvis London og Stockholm skaber musik tværs over nordsøen. Selvom duoen p.t. kun har udgivet tre sange, er det tydeligt, at de to unge søstre har virkelig meget spændende musik at byde på. Vi har tidligere beskrevet deres musik som poetisk, storslået og »fyldt med detaljer fra både den klassiske musik og den mere hårdtslående elektroniske techno.«

Læs også  Vi udfordrer dig til at se Benjamin Havs nye musikvideo uden at grine

Har du brug for at pusterum fra hverdagen anbefaler vi, at du kigger forbi Pumpehusets Byhave lørdag den 4. maj, når FUSHIA går på scenen. Udover de to søstre kan man opleve endnu en kunstner, som offentliggøres senere på ugen. Du kan følges med på den officielle Facebook-begivenhed her.

Hør FUSHIAs track “Transparent Girls” lige her og se den tilhørende, smukke musikvideo:

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com