fbpx

Fallulah hylder søstersolidaritet med blandt andet Soleima og Iris Gold med ny endagsfestival

Foto: Soleima // PR

Der er lagt op til en aften fyldt med talenter, når sangerinden Fallulahs feministiske projekt Hej Søster Fest til september fylder Store VEGA med nogle af de stærkeste kvindelige navne i Danmark lige nu.

Aftenen kommer til at være et samlingspunkt, hvor kvinder bakker op om hinandens talenter i en mandsdomineret branche, og Fallulah har blandt andet indhentet Soleima, Nelson Can og Marie Key til at fejre søstersolidaritet og fællesskabet.

– Vores hovedfokus med Hej Søster Fest bliver ikke at skabe en offentlig debat om køn i kultur. Vi ønsker at lade musikken tale og vise, at kvindelige kunstnere kan trække masser af opmærksomhed, sælge billetter og trives virkelig godt i et miljø, hvor fællesskabet er i front.

Udover ovenstående artister kommer blandt andet R&B-sangerinden Iris Gold og popkvartetten Ida Red også. Derudover vil der være DJs og en platform for upcoming kvindelige artister under overskriften SheCanPlay.

Læs også  Lyst debuterer med æstetisk videosingle

Festivalen løber af stablen den 14. november i Store VEGA. Du kan læse mere om arrangementet her.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com