fbpx

Den danske gruppe Silent Laika eksperimenterer med et mere dystert og eksplosivt udspil

Foto: Valdemar Bonde

Den københavnbaserede gruppe har en ny og mere dyster lyd på deres nye single “Shark Tooth”.

Kvartetten Silent Laika leverer solid indie-rock, der er pakket ind i lækre guitarriffs, en sprød bas og en karakteristisk vokal. På tidligere udgivelser som “First Glance” og “Sunstroke, Pt. 1” giver gruppen associationer til nogle af branchens helt store kanoner som Arctic Monkeys og The Raveonettes.

På deres nye single “Shark’s Tooth” er der et mere dystert og eksperimenterende udtryk, som bliver løftet godt af et eksplosivt C-stykke. I en uge hvor Paris’ varemærke Notre Dame er gået i flammer, kunne den her udgivelse næsten ikke passe bedre. Se billeder af de sørgelige rester af den franske katedral, mens du lytter til Silent Laikas nye single her.

Læs også  David Guetta udgiver ny single og starter samarbejde med Tuborg
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com