fbpx

Drømmer du om at slå igennem som musiker? Måske er Innovative Artist Academy noget for dig

Foto: Stock

Ansøgningsperioden til efterårets karriereforløb Innovative Artist Academy er nu åben. På kurset kan du blive klogere på, hvordan du som udøvende artist slår igennem i musikbranchen. Er du i tvivl om, hvad forløber tilbyder, hjælper vi dig lidt på vej her.

Den danske musikscene er efterhånden fyldt med spændende og dygtige artister, og det kan derfor godt være lidt af en jungle at finde ud af, hvordan man som udøvende artist når ud over hjemmestudiet og eksempelvis skaffer spillejobs på diverse spillesteder og festivaler. Det er noget af det, Innovative Artist Academy kan hjælpe dig med at finde hoved og hale i på det skræddersyede og kompetencegivende forløb, der kan tages i både Aarhus og Roskilde.

For at kunne slå igennem i musikindustrien er det i dag ikke nok blot at være en dygtig artist. Vigtigst af alt skal man vide, hvem man er som kunstner, og hvordan man begår sig i musikindustrien. Udøvende artist og tidligere kursist Martha Maj har udtalt følgende om kurset:

Læs også  FORPREMIERE: Dør nr. 13 tager dig med på makaber tivolitur

– At have været en del af Innovative Artist Academy har åbnet en hel ny verden – jeg har fået et ufatteligt stort billede af, hvad det vil sige at skulle bevæge sig som artist i musikbranchen, blandt andet hvad man kan forvente af andre og af sig selv. Derudover møder man de sødeste lærere, “drømmere” og kreative hoveder, der viser interesse i at lære fra sig, hvilket er enormt inspirerede. Jeg ville virkeligt ikke have været foruden.

Om forløbet

Kurset består af syv moduler, som fordeler sig over seks lørdage. Det er derfor stadig muligt at deltage, selvom du eksempelvis går i skole eller arbejder i hverdagene. Gennem forløbet vil du blandt andet få undervisning i branchekendskab, sangskrivning, PR, marketing og sociale medier samt komme ind under huden på pladeselskaberne.

Efter at have gennemført forløbet modtager du et kursusbevis, som du blandt andet kan bruge til dit CV. Derudover får du mulighed for fremover at deltage i netværksbegivenheder gennem en lukket gruppe, der udgøres af tidligere kursister og branchefolk. Joachim Ersgaard – udøvende musiker og tidligere kursist – har sagt følgende:

Læs også  Neu Sierra tager med Fribytterdrømme på tour

– Til tider virker musikbranchen som en stor lukket dør – MEN dette kursus underviser dig i, hvor du kan gå hen for at få lavet en nøgle dertil. Det er et virkelig godt udgangspunkt for at tackle musikbranchen, som den ser ud i dag (…).

Lyder det som noget for dig, kan du sende din ansøgning til efterårets forløb lige her, hvor du ligeledes kan læse mere om de forskellige moduler.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com