fbpx

Distortion inviterer til en intim mini-festival i festivalen

Foto: Andreas Holm

Er du træt af proppede gader, urinstøv, lunken øl og skrald overalt er mini-festivalen Anti Distortion måske noget for dig.

Anti Distortion er en mini-festival, der løber parallelt med Distortions gadefester og den store begivenhed på Refshaleøen. Distortions direktør Thomas Fleurquin har beskrevet mini-festivalens om følgende:

– Anti Distortion bliver en serie af ”extra small”-begivenheder med 50-100 gæster, som mødes på en super intim måde og fejrer de mest fantastiske små steder i byen (…) Ligesom alt andet på Distortion handler det om at fejre København, men Anti Distortion skal samtidig fungere som en spændende kontrast til de langt større gadefester og til den store festivalplads på Refshaleøen.

Anti Distortion byder på en række spændende kunstnere og arrangementer i intime og kulturelle rammer. Udover koncertoplevelser med blandt andet zimbabweanske Stella Chiweshe og det hypnotiske afrobeat band African Acid Is The Future, kan du også tage del i fællesspisning og deltage i en badefest under Knippelsbro.

Læs også  Nylenda tager dig væk fra dansegulvet og en tur i rummet

Festlighederne løber fra onsdag den 29. maj til lørdag den 1. juni og finder blandt andet sted i læsesalen på Det Kongelige Bibliotek, Carlsbergs gamle bryghus og havnebassinet under Knippelsbro. Du kan se det foreløbige problem her:

Onsdag 29. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i læsesalen på Det Kongelige Bibliotek og i Bibliotekshaven: Dirty Sound System (FR), Oktober Lieber (FR) og Wolfram Amadeus (AT).

Torsdag 30. maj, kl. 19.00-01.00
Koncerter og DJs i Bryghuset og i Kridttårnet på Carlsberg: African Acid Is The Future (FR), Stella Chiweshe (ZW) og FredB2BSilas (DK).

Fredag 31. maj, kl. 17.00-21.00
Slotsholmen (surprise) og bådtur (surprise).

Lørdag 1. juni, kl. 17.00-21.00
Musikalsk badefest under Knippelsbro med blandt andre Lo Ersara (SE), grill ved Kulturtårnet og vin på kajen.

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com