fbpx

The Great Escape føjer mere end 100 nye navne til det nu fulde program: heriblandt danske Erika de Casier

Foto: Erika de Casier // PR

Om under en måned løber den engelske branchefestival af stablen, hvor hundredevis af spirende artister vil gå på scenen. Nu ligger det fulde program klar sammen med 100+ nye offentliggjorte artister.

The Great Escape har allerede annonceret navne som Little Simz, Connie Constance og girl in red. Nu er festivalen klar med mere end 100 nye kunstnere; heriblandt danske Erika de Casier, som dermed tilslutter sig landsfællerne Oh Land og iB101 og tager sine lækre R&B-melodier med sig. Du kan finde det fulde program til årets festligheder lige her.

Festivalen finder sted i den engelske kystby Brighton og løber fra den 9. til den 11. maj.

Her er den fulde oversigt over dagens nye navne:

ABAKOS  |  AMARIA  |  BADGIRL$  |  BERWYN DU BOIS  |  BIG HEATH  |  BIG ZUU  |  EMIKO  |  GIGI LO  |  HAVIAH MIGHTY  |  IZZIE GIBBS  |  JUST BANCO  |  KAMAKAZE  |  LAVA LA RUE  |  MASTER PEACE  |  REALZ  | SHAWGZ & ASHA JANE | ONDUCTA  |  ERIKA DE CASIER  |  JNR WILIIAMS  | KADEEM TYRELL  |  KIANA LEDE  |  L U C Y  |  NECKTR  |  NINE8 COLLECTIVE  |  PENGSHUI  |  RUTHANNE  |  SHAÉ UNIVERSE | ANDRRA  |  BABII  |  BIRTHDAY CARD  |  CHAOUCHE  |  DECLAN J DONOVAN  |  EÄDYTH  |  GREAT DAD  |  HOCKEYSMITH  |  JACK VALLIER  |  JAMES GILLESPIE  |  LE SUPERHOMARD  |  LORENZO SENNI  |  MIND OF A DRAGON  | MOUNT KIMBIE (DJ SET)  |  NEIKED  |  OBJECT BLUE  |  OLIVER TREE  |  OTEO  |  PATAWAWA  |  PEGGY SUE  |  PLOY  |  PREP  |  ROE  |  SEAZOO  |  SHARDA  |  SWIMMING GIRLS  |  THYLA  |  TIWAYO  |  VALERAS  |  WUH OH | ALLUSINLOVE  |  BENEDICT BENJAMIN  |  BLACK HONEY  |  BROKEN HANDS  |  CLARA MCHUGH  |  CORELLA  | COUSIN TONY’S BRAND NEW FIREBIRD  |  ELLA VOS  |  ELLIE FORD  |  FAYE WEBSTER  |  HALFNOISE  |  I SEE RIVERS  |  INHALER  |  JOSHUA BURNSIDE  | JOSIAH & THE BONNEVILLES  |  KROY  |  LOLA YOUNG  |  LXANDRA  |  MAE MULLER  |  MAX RAD  |  MUSH  |  PUMAROSA  |  RALPH TV  |  ROSIE LOWE  |  THE VISUAL  |  THORSTEINN EINARSSON  |  WARHOLA  |  WILD YOUTH | FALSE ADVERSTISING  |  GARDEN CENTRE  |  HEAVY RAPIDS  |  HELLO YELLO  |  HOTEL LUX  |  J.S. ONDARA  |  JAMES SMITH  |  JOHNNY MAFIA  |  JORDAN PRINCE  |  KIM LOGAN  |  KING NUN  |  MELT DOWNER  |  PINKY PINKY  |  RHONDA  |  RUBY FIELDS  |  SKINNY LIVING  |  YAK | AGBEKO  |  BOODIKAH AND TRIZ  |  DANIELLE

Amanda Bloch
amandabloch@bandsoftomorrow.com